+31 (0)6 - 419 999 85 info@netwerque.nl

Project Support

Samen maken we een project succesvol

PMO / Projectadviseur

Als ervaren PMO-er bied ik support en sturing in projecten en programma’s. Ik ondersteun jou als project- of programmamanager met raad en daad

Mijn toegevoegde waarde

Mijn kracht is mijn vermogen om complexe issues snel te doorgronden en terug te brengen naar een overzichtelijk en begrijpelijk geheel.
Het grootste verschil maak ik wanneer je inhoudelijke zaken tegen mij aanhoudt en hierover wil sparren. Ik ben scherp en doortastend en ik heb weinig voorkennis van een onderwerp nodig om de juiste vragen te stellen en de essentie naar boven te krijgen. Zo vertaal ik veelal strategische en tactische informatie naar heldere taal voor de operatie.

Daarnaast ben ik in staat om met mijn positieve instelling en energie beweging te creëren in een veranderende organisatie. Ik help je met het realiseren van interventies en het doorbreken van weerstand bij het doorvoeren van innovaties en veranderingen.

Als vanzelfsprekend richt ik het projectdossier in en beheer ik het projectdossier en organiseer ik bijeenkomsten. Ik ben een sterke organisator met probleemoplossend vermogen en ik heb oog voor detail.
Door mijn taalgevoel en schrijfvaardigheid maak en redigeer ik makkelijk stukken tekst tot een overzichtelijk en prettig leesbaar geheel. Ik weet als geen ander hoe dingen over kunnen komen en welke (soms kleine) aanpassingen een groot verschil kunnen maken.  

We doen het samen

Het succes van een project valt of staat met het succes van de samenwerking. We zijn hierin een team dat dezelfde doelen nastreeft en ik sta naast je om te zorgen dat we die doelstellingen ook bereiken.
Ik ben een professionele en betrouwbare partner waar je op kunt leunen. Je kunt vertrouwen op mijn inzicht en kritische blik en ik ben niet bang om zaken aan de kaak te stellen.
Ik help je graag om een oplossing te realiseren.

Kwaliteiten

Communicatief – Analytisch – Assertief – Kritisch – Zelfstandig – Stressbestendig –Resultaatgericht

Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.

~ Steve Jobs

NETWERQUE

Schiekade 5-A
3033 BA ROTTERDAM

T+31 (0)6 - 419 999 85
info@netwerque.nl

LinkedIn  Volg Netwerque op Facebook

Kvk 24488331
Algemene voorwaarden (pdf)

Contactformulier