+31 (0)6 - 419 999 85 info@netwerque.nl

Over Netwerque

Saskia Menegatto, aangenaam!

Netwerque 2.0

Ik ben Saskia Menegatto, en heb Netwerque opgericht in 2010. Eerst gericht op acquisitie, en nu operationeel in de projectondersteuning en assistentie.

Mijn grootste kracht ligt in de omgang met mensen. Het motiveren en stimuleren van mensen, het communiceren naar en met mensen en het sparren met de Projectmanager zelf. Ook het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten, locaties en middelen kun je aan mij over laten. Daarnaast ben ik administratief erg sterk en ben ik bedreven met de meest uiteenlopende softwarepakketten. Ik ben precies en werk erg gedetailleerd en ik ben de juiste persoon om een projectdossier in te richten en bij te houden. Door mijn taalgevoel en schrijfvaardigheid redigeer ik makkelijk stukken tekst tot een overzichtelijk en prettig leesbaar geheel.

Ik verheug me op alle projecten waarbij ik in mijn talenten en ervaring kan inzetten en een waardevolle Project Support Officer mag zijn!

Vaardigheden

Zorgen voor verbinding tussen mensen – Regelen – Organiseren – Overtuigen – Enthousiasmeren – Bemiddelen – Samenwerken – Adviseren – Onderhandelen – Ombuigen – Improviseren – Klankborden – Denken vanuit de klant – Administratief sterk – Spreekvaardig – Schrijfvaardig

Kwaliteiten

Communicatief – Proactief – Oplossingsgericht – Detaillistisch – Kwaliteitsgericht – Omgevingsbewust – Zelfstandig – Creatief – Positief – Intuïtief – Opmerkzaam – Empathisch – Sociaal – Pragmatisch – Verantwoordelijk – Snel – Flexibel – Ondernemend – Betrouwbaar – Praktisch – Resultaatgericht

“Wees meester over je sterktes en besteed je zwaktes uit.”
~Ryan Kahn

NETWERQUE

Schiekade 5-A
3033 BA ROTTERDAM

T+31 (0)6 - 419 999 85
info@netwerque.nl

LinkedIn  Volg Netwerque op Facebook

Kvk 24488331
Algemene voorwaarden (pdf)

Contactformulier